PYRKIJÄ SÄHKÖPYÖRÄT

Modularbox Oy Mönkijä Center. Kauppaa jo 20-vuoden kokemuksella.

(lue lisää klikkaamalla)

Modularbox Oy on suomalainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 2001. Siitä lähtien koneiden ja laitteiden maahantuonnista, ja myynnistä on vastannut kokenut myyntitiimimme. Olemme ainoa Suomen suurimmista maahantuojista joka toimittaa tuotteet suoraan valmistajilta asiakkaillemme – ilman välikäsiä, ja hintoja nostavaa jälleenmyyntiorganisaatiota. Tämä varmistaa paitsi edullisimmat hinnat, myös nopeimmat toimitukset ympäri Suomea.

Tuotekatogoriaamme kuuluvat niin Pyrkijä merkkiset sähköavusteiset pokupyörät, kolmipyöräiset sähköpyörät, senioriskootterit, sähköskootterit. Rally USA sähkömopot, kotimaiset Finman työkoneet sekä lumityökalut. Markkinoiden suurimpiin kuuluvat TGB sekä Loncin mönkijä merkit.

Takaamme kaikille laitteille pitkät ja hyvät takuu-, varaosa- sekä huoltopalvelut Suomessa yli 150 huoltopisteen kautta. Lisäksi annamme 10 vuoden varaosa- ja huoltosaatavuustakuun, mikä parantaa laitteidemme jälleenmyyntiä olennaisesti.

Päätoimipaikkamme sijaitsee omissa yli 2000 neliön toimitiloissa Espoossa, Juvanmalmilla Kehä III varrella josta löytyy jatkuvasti eri tuotteita heti toimitukseen. Sivutoimipaikkamme sijaitsee Porissa.

Kuulumme Suomen vahvimpien yritysten joukkoon, johon yltää vain 2% vakavaraisimmista yrityksistä. Tämän johdosta Suomen Asiakastieto Oy on luokitellut Modularbox Oy:n parhaaseen Platina-luokkaan sekä luottoluokittaja Bisnode Finland Oy parhaaseen AAA –luottoluokkaan. Kanssamme on siis aina turvallista asioida myös puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

Vuonna 2023 Modularboxille on myönnettiin Suomalaisen Työn Avainlippu ainoana alansa toimivana yhtiönä. Tämä takaa asiakkaalle että tuotteiden myynti, varaosa ja huoltopalvelut sekä kasaus tapahtuvat suomessa.

Lahjakortti